top of page
Search

Tervetuloa Lauran matkaan

Lauran matkassa on lapsenkengissä olevan blogin ja seikkailupäiväkirjan sekoitus, jossa tulen raottamaan lukijoille elämäni esirippua ja kirjoittamaan rennolla otteella siitä, millaista tien päällä eläminen todellisuudessa on sekä antamaan varusteisiin ja muihin käytännön asioihin liittyviä vinkkejä pidemmistä vanlife, pyörä- tai vaellusretkistä haaveileville. Edellisten lisäksi tulen myös pohdiskelemaan muita lähellä sydäntäni olevia aiheita ja asioita, kuten henkinen kasvu sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Sekä monia muita, odottakaa vain! Olen salaa haaveillut blogin aloittamisesta jo vuosia, mutta ajatuksen tasolta se ei ole juurikaan sen pidemmälle koskaan edennyt. Nyt, jos koskaan, on kuitenkin aika aloittaa ja olen siitä ihan hirmuisen innoissani.


Aiguillette des Houches-vaellus/Chamonix/2020

9 päivän pyöräretki/Hanko/2020

Päätin aloittaa blogini kertomalla hieman itsestäni, jotta te tiedätte, kuka täällä ruudun toisella puolella oikein kirjoittelee.


Nimeni on Laura Kolari ja valmistuin viime vuoden lopussa Matkailun liikkeenjohdon restonomiksi Haaga-Heliasta. En vieläkään tiedä, mikä minusta tulee isona, mutta eiköhän se tässä matkan varrella selviä. Kotoisin olen Mäntsälästä, mutta suurimman osan aikuisiästäni olen asunut joko Helsingissä tai ulkomailla, muun muassa Australiassa, Thaimaassa, Indonesiassa ja Sveitsissä. Tällä hetkellä elelen pyöräilevän nomadin elämää yhdessä poikaystäväni Christerin kanssa sekä vaeltelen milloin missäkin vuoristossa. Vaikka veri vetääkin suvereenisti lähes aina kohti uusia seikkailuja, on lempipaikkani koko maailmassa silti isoäitini pieni punainen järvenranta mökki, jonka laiturilla voisin istua ikuisesti elämää ihmetellen.


Lempipaikkani koko maailmassa/Sysmä/2020

Erilaisten ulkoilma-aktiviteettien lisäksi intohimojani sekä harrastuksiani ovat erilaiset mindfulness harjoitukset, kuten jooga, meditointi ja hengitysharjoitukset, inspiroivien kirjojen lukeminen, vegaaniruokien kokkailu sekä kaikenlainen luova puuhastelu kuten piirtäminen, maalaaminen, kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Viimeisen kahden vuoden aikana olen sukeltanut syvälle sisimpääni, kokenut henkisen heräämisen sekä kasvanut ihmisenä enemmän kuin koskaan. Tunnen vihdoinkin olevani se Laura, joka minun kuuluu olla sekä elän onnellista, autenttista ja oman näköistä elämää.


Maaginen iltavalo & tupasvillapelto/Teijon kansallispuisto/2020

Jos koet, että arvomme ja kiinnostuksen kohteemme ovat samankaltaisia tai haluat kuulla lisää seikkailuistani tien päällä sekä parhaimmassa tapauksessa inspiroitua ja oppia jotakin uutta, toivotan sinut lämpimästi mukaan matkaani <3


Rakkaudella,


Laura

Recent Posts

See All

1 Kommentar


Christer Ådahl
Christer Ådahl
28. März 2021

Jee hyvä!

Gefällt mir
bottom of page